Υποψήφια Βουλευτής κ. Έφη Σαρρή

Πολύς λόγος – και σχεδόν αποκλειστικά αρνητικός – γίνεται στα μπλογκς για την υποψήφιοτητα της καλλίπυγος ξανθομαλλούσας αοιδού κ. Έφης Σαρρής στις επικείμενες εκλογές με το κόμμα του ΛΑΟΣ. Το παρόν blog θα ασχοληθεί σήμερα με τη συγκεκριμένη υποψηφιότητα, επιθυμώντας να ανασκευάσει τις κατηγορίες εναντίον της. Ξεκινάμε:

1. Οι επιδόσεις της κ. Σαρρή στην κλίμακα ευφυίας δεν είναι και ιδιαίτερα αξιοπρόσεκτες, γεγονός που ορισμένοι αποδίδουν – και – στην ανοιχτόχρωμη κόμμη της.

Πρόσφατα στα καλλιστεία της Δις Αμερικανή Έφηβη παρουσιάστηκε η Δις Νότια Καρολίνα η οποία στο ερώτημα «πού οφείλεται κατά τη γνώμη σας πως το 1/5 των Αμερικανών αδυνατούν να υποδείξουν τις ΗΠΑ σε ένα χάρτη», απάντησε περίπου τα εξής:

Δε νομίζω να αμφισβητεί κανείς πως η κ. Σαρρή δύναται να εκφραστεί σε απείρως πιο κατανοητό επίπεδο γλωσσικής επικοινωνίας. Υπάρχει όμως εδώ πέρα μια υποβόσκουσα ένσταση/ άποψη, πως οι πολιτικοί οφείλουν να μπορούν να διατυπώσουν τη σκέψη τους σε ένα πιο καλλιεργημένο – γλωσσικά, διανοητικά, ό,τι νομίζετε – επίπεδο. Για να διαλύσω αυτόν τον μύθο, θα αντιπαραβάλλω τώρα ένα απόσπασμα της αγόρευσης ενός Έλληνος πολιτικού ανδρός, ο οποίος συγκέντρωσε επανηλειμμένα τα περασμένα χρόνια τα αρνητικά φώτα της πολιτικής και όχι μόνο διασημότητας, που κόπτεται μάλιστα για την αγορευτική του δεινότητα και την ικανότητα χρήσης της γλώσσας. Παρακαλώ, να τρέξει το βίντεο:

Ή όπως έγραψε κάποιος ‘το αρλουμπίζειν εστί Πολυδωρείν’. Προχωρώ αμέσως και χωρίς δισταγμούς στην παρουσίαση του πολιτικού προγράμματος της κ. Σαρρή:

Ορίστε κυρίες και κύριοι. Μετά από αυτό διερωτώμαι, εφόσον ένας άνθρωπος που εκλέγεται ανελλειπώς από το 1981 και έχει κατ’ εξακολούθησιν υπηρετήσει σε κυβερνητικές θέσεις, εκφράζεται κατ’ αυτόν τον ακαταλαβίστικο ούτως ειπείν τρόπο, γιατί η κ. Σαρρή, η οποία όχι μόνο μπόρεσε να ολοκληρώσει παραπάνω της μίας πρότασεων με υποκείμενο, ρήμα και αντικείμενο, αλλά επιπλέον να διατυπώσει την πολιτική της σκέψη με ρίμα, να μη δικαιούται μία θέση στην καινούρια Βουλή;

2. H κ. Σαρρή προτάσει τα φυσικά της κάλλη και όχι την πολιτική της πλατφόρμα.

Και γιατί όχι, διερωτώμαι. Θα είμαι ο τελευταίος που θα ρίξει την πέτρα του αναθέματος στην κ. Σαρρή, προσπαθώντας να περιορίσω την ξεχειλίζουσα, οφείλω να παραδεχθώ, γενετήσια ορμή της. Είναι αλήθεια, η φύση δεν φείσθηκε, αλλά προσέφερε απλόχερα τη συνδρομή της στην κ. Σαρρή. Ευειδής παρουσία, πλούσια στήθη – δείγμα γονιμότητας, μη ξεχνιόμαστε – και μακριές, καλοσχηματισμένες γάμπες. Πολύ καλά κάνει και τα επιδεικνύει. Άλλωστε δεν της χαρίστηκαν για να τα καταπιέζει κάτω από βαριά φορέματα και σφιχτοδεμένους κορσέδες. Μακριά από μένα ο πουριτανισμός και η σεμνοτυφία. Αν νομίζετε πως αυτά δεν έχουν θέση σε μία προεκλογική εκστρατεία, τότε μην αφήσετε να σας επηρεάσουν. Αν πάλι τα εγκρίνετε, επηρεαστείτε. Άλλωστε, η κ. Σαρρή δεν είναι η πρώτη – και πολύ αμφιβάλλω πως θα είναι η τελευταία – που ως πολιτική πλατφόρμα προέβαλλε, μεταξύ άλλων, τους ημιυπαίθριους χώρους της.

3. Και πάμε τώρα στις πολιτικές θέσεις της κ. Σαρρή. Εδώ δεν έχω να πω τίποτα. Ας την κρίνει ο καθείς για τον εαυτό του. Άλλωστε γι’ αυτό – φαντάζομαι – υπέβαλλε υποψηφιότητα.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Υ/Α

ΥΓ Πάντως άσχετα με το τι θα ψηφίσετε αύριο, παίζει μια κινητοποίηση να μαγειρέψουμε λίγο τα αποτελέσματα των exit polls. Ε ρε γλέντια που έχουν να γίνουν αν συμβεί κάτι τέτοιο. Για περισσότερες πληροφορίες, μεταξύ άλλων, εδώ.

Advertisements

9 responses to “Υποψήφια Βουλευτής κ. Έφη Σαρρή

 1. ή όπως άκουσα στο ραδιόφωνο:
  μουτζώστε με, μουτζώστε με και δυο σφαλιάρες δώστε με

  …κατά τα άλλα θα συμφωνήσω μαζί σου (και με τον Gore Vidal):
  Sex IS politics

  (αν και ο Vidal αλλιώς το εννοούσε και αλλού το πήγαινε…)

 2. @al3xandros

  Πήγαινε στη σελίδα του video στο youtube να ρίξεις εκεί μια ματιά τι στιχάκια της αφιερώνουνε! Γέλιο έχει ένας ξένος, που γράφει: «Δεν καταλαβαίνω τι λέει, αλλά ωραία βυζιά»!!!! (Τα θαυμαστικά δικά μου)

 3. … ενώ εμείς, που την κατακρίνουμε, είμαστε πολύ πιο έξυπνοι και καλλιεργημένοι …

 4. @ Nasios

  Δηλαδή μας λες να την πάρουμε στα σοβαρά; !!! ??? !!!!! ;;;;;;;;;

  Ρε μπας και την ψηφίσεις κιόλας;

 5. 1. Δεν την ψηφίζεις, την σταυρώνεις!

  2. Νομίζω ότι η κεντρική ιδέα της ανάρτησης (την οποία και ασπάζομαι) είναι ότι και πάρα πολλοί από τους «σοβαρούς» ή σοβαροφανείς αντιπάλους της είναι εξ ίσου ασήμαντοι στην πραγματικότητα. Φαντάζομαι ότι έχω την ίδια άποψη με τον οικοδεσπότη κι εσάς για τη συγκεκριμένη υποψήφια, μην παρεξηγηθώ ως προς αυτό, αλλά, για να πάρουμε το παράδειγμα του παρόντος post (με το πολύ χαρακτηριστικό απόσπασμα από την αγόρευσή του), εσείς θα παίρνατε στα σοβαρά τον κ. Πολύδωρα; Ή, για να το θέσω κι αλλιώς: αν οι ψηφοφόροι της Β’ Αθηνών προτιμήσουν την κα. Σαρρή, κάποιοι θα βγουν και θα πουν για παρωδία, κατάντια κ.λπ. Προσωπικά θα έθετα το ζήτημα με ουδέτερους αξιολογικά όρους, ότι η εκλογή της κας. Σαρρή (ή και οποιουδήποτε άλλου βουλευτή) αντανακλά το εκλογικό σώμα. Σας υπενθυμίζω ότι η ίδια εκλογική περιφέρεια εξέλεξε ως βουλευτή την κα. Ελένη Κούρκουλα – για την προσωπικότητα της οποίας, ή για την παρουσία της στη Βουλή δεν ξέρω τίποτε, απλώς θυμάμαι ότι στις αφίσσες της κάτω από το όνομά της φρόντιζε να διευκρινίζει: «Σελήνη».

 6. Έμαθε κανείς να βγήκε τελικά;

 7. Αγαπητέ Απρόβλεπτε, μετά βαθιάς μου λύπης θα σε ενημερώσω ότι, όχι, δε βγήκε.

 8. Γιατί, ρε συ παπού, το κορίτσι είπε τη γνώμη του, εσύ τι πρόβλημα έχεις δηλαδή; Και η διαφορά της με τη Σαρρή δεν είναι αυτή που λες. Η διαφορά είναι ότι η Καρολάινα είναι ωραία και μικρούλα, ενώ η Σαρρή σιτεμένη και μπάζο.

 9. Έλειψα μερικές μέρες. Ας απαντήσουμε λοιπόν

  @ Κώστας
  Κρίμα. Το ιδανικό σενάριο θα ήταν να έβγαζε το ΛΑΟΣ δύο βουλευτές, τον Καρατζαφέρη και τη Σαρρή. Αλλά κι έτσι που ήρθαν τα πράγματα, θα προτιμούσα τη Σαρρή από μερικούς νυν βουλευτές.

  @takisz
  Και ποιος σου είπε ρε ότι έχω πρόβλημα. Τη γνώμη της είπε η κοπέλα, άσχετα αν δεν την κατάλαβε κανείς. Μπορούμε να το δούμε και μεταμοντέρνα, ίσως επικοινωνεί σε επίπεδο Finnegans Wake του Joyce.

  Όσο για το δεύτερο σκέλος του σχολίου σου, ελπίζω να μην υπονοείς πως οι σιτεμένες και τα μπάζα πρέπει να έχουν λιγότερο δικαιώματα από τις ωραίες και μικρούλες. Είναι πολύ επικίνδυνα τα μονοπάτια της σκέψης σου.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s